Over ons

 

We willen graag een bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie. Wij geloven dat met gastvrije en tailor-made dienstverleningsconcepten binnen gebouwen, bruisende ontmoetingsplekken ontstaan. Plekken waar medewerkers en gasten van organisaties, die ervoor korte en/of langdurige periode verblijven, zich thuis voelen, kennis kunnen delen en samenwerken. Hierdoor kunnen alle partijen succesvol zijn.

Speciaal voor u staan wij met plezier klaar! Gastvrijehid is ons motto.

Wij vinden het belangrijk om met verse producten te werken en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Onze toeleveranciers van vers producten worden nadrukkelijk gescreend om ons doel op het gebied van milieu en gezondheid na te streven en zodoende een bijdrage te leveren aan onze toekomst.

Rijnzathe Vergaderen is onderdeel van Property Works, dat sinds 2009 actief is binnen de zakelijke dienstverlening als consumentenmarkt, waarbij zij in samenwerking met derden dienstverleningsconcepten aanbiedt binnen Noord West Europa. De ondernemingen van Property Works zijn ondergebracht in een aantal specialistische ondernemingen, zijnde; PW Markets en PW Offices.

PW Offices biedt op de locaties in Den Haag & De Meern full service flexibele werkplekken en individuele kantoorunits aan in een moderne corporate omgeving. Daarnaast bieden we in Amsterdam, Den Haag & Utrecht hoogwaardig geclassificeerde vergader- en congrescentra.

Offerte Aanvraag

Wil je een offerte aanvragen voor een bijeenkomst bij Rijnzathe Vergaderen? Vul dan het formulier in en je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)30 273 99 11

Uw gegevens

*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*