Faciliteiten

Elke ruimte in het vergadercentrum heeft direct daglicht en uitzicht op zowel de groene landerijen als het stadsgezicht van Utrecht. De zalen zijn standaard voorzien van of een mobiel LCD scherm of een vaste beamer met scherm. Daarnaast is er ook razensnel internet via glasvezel en een flipover aanwezig in iedere zaal. Persoonlijke wensen ten aanzien van zaalopstelling of catering realiseren wij graag voor u. Rijnzathe moet je beleven. Een vriendelijke omgeving met gastvrije medewerkers, maakt van uw bijeenkomst een mooie ervaring.

Ons centrum is rolstoelvriendelijk en onze locatie op de 6e verdieping is met lift uitstekend bereikbaar. Voor mensen goed ter been en gezonde mind is het ook mogelijk de trap naar de 6e verdieping te nemen.

Onze partner "Jutterspeijs" verzorgd de inwendige mens vanuit de centrale hal indien er geen catering bij de reservering is aangevraagd.

 • Catering uit het restaurant van ons zusje Oudlaen Vergaderen!
  bijzondere buffetten of een eat & meet, ons keukenteam vervult jouw wensen;
 • Ontvangst met eigen huisstijl
  De huisstijl van je eigen bedrijf kan zichtbaar worden gemaakt bij de ontvangst;
 • Bereikbaarheid
  Uitstekende bereikbaarheid door ligging aan knooppunt A12 & A2;
 • Daglicht
  Daglicht en uitzicht over zowel de groene landerijen als het stadsgezicht van Utrecht
 • Aankleding
  Ruime zalen met comfortabel meubilair;
 • Parkeren
  beperkt aantal gratis parkeerplaatsen onder het pand. Daarbij betaalde parkeerplaatsen op naastgelegen terrein;
 • Wifi
  Er is Wifi via een een beveiligde glasvezelverbinding aanwezig, waardoor filmpresentaties probleemloos kunnen worden getoond.

Offerte Aanvraag

Wil je een offerte aanvragen voor een bijeenkomst bij Rijnzathe Vergaderen? Vul dan het formulier in en je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)30 273 99 11

Uw gegevens

*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*